Think Space Nekonferencija

MAPEI Croatia poklanja 5 kotizacija za Think Space Nekoferenciju

Autor/izvor: DAZ 06/06/2014

Tvrtka Mapei Croatia u suradnji s Društvom arhitekata Zagreba poklanja 5 kotizacija za sudjelovanje na 3. Think Space Nekonferenciji najbržim arhitektima!

Tvrtka Mapei Croatia u suradnji s Društvom arhitekata Zagreba poklanja 5 kotizacija za sudjelovanje na 3. Think Space Nekonferenciji. Prvih 5 arhitekata koji se jave na mail ana.marendic@d-a-z.hr osvaja kotizaciju. U prijavi Vas molimo navesti ime, prezime, Naziv ureda, adresu te kontakt broj telefona.

Think Space Nekonferencija je postala tradicionalno okupljanje svih vas koji težite promišljanju prostora, mjesta, arhitekture, kulture i društva na nekonvencionalan način usmjeren na budućnost i interdisciplinarnost kreativnih procesa. Godišnja tema Novac | Money koju su postavili španjolski arhitekti i gosti kustosi ovogodišnjeg ciklusa, Ethel Baraona Pohl & César Reyes Nájera, nedvojbeno potaknuti zanimljive i živopisne diskusije na dolazećoj Nekonferenciji. Kroz niz intenzivnih sesija za stotinu sudionika, treća Nekonferencija ponovno će omogućiti misliocima, domaćim i stranim arhitektima, studentima arhitekture i srodnih strukma, sudionicima natječaja i mini.simpozija, autorima, pobjednicima, žiratorima i kustosima ciklusa da se sastanu uživo u Laubi, Kući za ljude i umjetnost od 11. do 13. lipnja 2014.

Više o Think Space Nekonferenciji 2014. saznajte ovdje.


Osnovan 1937. godine u Milanu, Mapei je danas vodeći svjetski proizvođač ljepila i kemijskih proizvoda za graditeljstvo.

Još u 60-im godinama prošlog stoljeća Mapei je pokrenuo svoju strategiju internacionalizacije s namjerom približavanja svoje proizvodnje lokalnim tržištima kako bi troškove otpreme sveo na minimum. Grupa danas broji 69 podružnica s 62 proizvodnih pogona u 31 zemalja na 5 kontinenata.

Mapei je uvijek veliku pažnju pridavao istraživanju a to potvrđuju i brojke - 12% od ukupno zaposlenih u Grupi radi u laboratorijima za istraživanje i razvoj (I&R). 5% godišnjeg prometa ulaže se u I&R od čega 70% za razvoj ekološki održivih proizvoda koji udovoljavaju LEED zahtjevima. Nadalje, Mapei je razvio tehničko-tehnološku podršku ciljnim skupinama koje sudjeluju u svim procesima od projektiranja do izgradnje građevinskih objekata, te nudi svoju pomoć i distributerima i investitorima.

 

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.

Rezultati

Bazen Dubrava

09/12/2019

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističko rješenja bazen Dubrava - rezultati

Rezultati

Tematski park "Hrvatska u malom"

09/12/2019

Objavljujemo rezultate natječaja za izradu rješenja Tematskog parka „Hrvatska u malom“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: