Ljetni program

Ljetni diskont kulture

Autor/izvor: DAZ 20/06/2012

Od 19.06. do 31.08. tople ljetne dane i večeri možete provoditi u Centru za kulturu Trešnjevka gdje je upravo otvoren Ljetni diskont kulture. U program su uključeni: četvrtkom predstave i tematske večeri 'Cijeli je svijet pozornica', srijedom koncerti iznenađenja, petkom Trešnjevački plesnjak za sve generacije, svakog dana kreativne radionice za cijelu obitelj, a u jutarnjim satima radionice za osnovnoškolce. U četvrtak 21.06.2012. u 20:30 sati publici se predstavlja umjetnik Zlatko Bourek.

Akademik Zlatko Bourek predstavit će se kao filmski, kazališni i likovni umjetnik u sklopu Ljetnog diskonta kulture 21.06.2012 u 20:30 sati u Atriju CeKaTea. Projicirat će se i njegovi animirani filmovi, te pokazati konstrukcija i animacija njegova teatra figura. Glumci Zagrebačkoga kazališta lutaka: Đuro Roić i Mladen Čutura izvest će ulomke iz Bourekove predstave „Jedini neuspjeh Adolfa Hitlera“ Georgea Taborija. Predstava je na repertoaru Zagrebačkoga kazališta lutaka. Prije toga projicirat će se Bourekovi animirani filmovi, a on će govoriti o njihovu nastanku, o susretima s Miroslavom Krležom, dekonstruirat će svoj teatar figura, pokazat će kako su lutke/kipovi nastali i kako se pokreću… Zato je ovo prigoda i za profesionalce i za redovnu publiku svih naraštaja da se upoznaju s radom ovog svestranog umjetnika.

Program i događanja Ljetnog diskonta kulture pratite na stranicama CeKaTea!


Ljetni diskont kulture: Modni buvljak u atriju CeKaTea, foto: Davor Kozina

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: