Događanja

Konferencija za medije: Otvaranje Kuće japansko-hrvatskog prijateljstva u Tokamachiju

Autor/izvor: UHA 09/07/2012

Pozivamo vas na konferenciju za medije povodom otvaranja Kuće japansko-hrvatskog prijateljstva u Tokamachiju, zagrebačkih arhitekata Vinka Penezića i Krešimira Rogine. Konferencija će se održati u utorak, 10. srpnja 2012., u 12 sati u prostorijama Udruženja hrvatskih arhitekata, Trg bana Josipa Jelačića 3/I, Zagreb.

Projekt Kuće japansko-hrvatskog prijateljstva nastao je temeljem inicijative veleposlanika Republike Hrvatske u Japanu, a autori projekta su zagrebački arhitekti Vinko Penezić i Krešimir Rogina, nositelji šest nagrada i priznanja na natječajima u Tokiju. Projektom su izražene imanentne sličnosti dviju kultura na području umjetnosti i arhitekture.

Svečanost otvaranja Kuće japansko-hrvatskog prijateljstva održat će se 14. srpnja 2012. u Tokamachiju.

Uz autore projekta, na konferenciji će biti prisutni i  Hrvoje Hrabak, predsjednik UHA-e, Tomislav Ćurković, predsjednik HKA, Boris Koružnjak, dekan Arhitektonskog fakulteta kao i japanski veleposlanik u Hrvatskoj, gospodin Masaro Tsuji.

 

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.

Rezultati

Bazen Dubrava

09/12/2019

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističko rješenja bazen Dubrava - rezultati

Rezultati

Tematski park "Hrvatska u malom"

09/12/2019

Objavljujemo rezultate natječaja za izradu rješenja Tematskog parka „Hrvatska u malom“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: