Događanja

Konferencija za medije: Otvaranje Kuće japansko-hrvatskog prijateljstva u Tokamachiju

Autor/izvor: UHA 09/07/2012

Pozivamo vas na konferenciju za medije povodom otvaranja Kuće japansko-hrvatskog prijateljstva u Tokamachiju, zagrebačkih arhitekata Vinka Penezića i Krešimira Rogine. Konferencija će se održati u utorak, 10. srpnja 2012., u 12 sati u prostorijama Udruženja hrvatskih arhitekata, Trg bana Josipa Jelačića 3/I, Zagreb.

Projekt Kuće japansko-hrvatskog prijateljstva nastao je temeljem inicijative veleposlanika Republike Hrvatske u Japanu, a autori projekta su zagrebački arhitekti Vinko Penezić i Krešimir Rogina, nositelji šest nagrada i priznanja na natječajima u Tokiju. Projektom su izražene imanentne sličnosti dviju kultura na području umjetnosti i arhitekture.

Svečanost otvaranja Kuće japansko-hrvatskog prijateljstva održat će se 14. srpnja 2012. u Tokamachiju.

Uz autore projekta, na konferenciji će biti prisutni i  Hrvoje Hrabak, predsjednik UHA-e, Tomislav Ćurković, predsjednik HKA, Boris Koružnjak, dekan Arhitektonskog fakulteta kao i japanski veleposlanik u Hrvatskoj, gospodin Masaro Tsuji.

 

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: