Savjet

Kako kupiti poklon za arhitekta?

Autor/izvor: DAZ 22/12/2011

Božićni i novogodišnji blagdani se bliže, a to znači da je vrijeme darivanja. Ako ste jedni od onih koji sve rade u zadnji čas, onda sigurno još niste smislili poklone za sve svoje najbliže. Ako ste još uz to i polaskani da u obitelji, među prijateljima ili u braku imate arhitekta/arhitekticu, vašoj sreći sigurno nema kraja. Tko će pogoditi ukus ovih estetski i funkcionalno zahtjevnih bića? Sva sreća pa i za to postoje upute.

Na  blogu Matters of taste, because taste matters, koji na duhovit i zanimljiv način daje komentare, mišljenja i savjete na teme vezane za arhitekturu i umjetnost pročitajte duhovit tekst o odabiru prikladnog poklona za arhitekte:

How to buy a present for an architect?

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: