prostorno planiranje

Javna izlaganja prostornih planova mogu se provoditi online

Autor/izvor: DAZ 20/03/2020

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja dalo je naputak o mogućnosti provedbe javnih izlaganja u postpuku javne rasprave oko prostornih planova putem livestream servisa.

Nakon što smo prenijeli vijest kako je Udruga hrvatskih urbanista zatražila i dobila mišljenje Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja o neprovođenju javnih izlaganja u postpuku javne rasprave dok traje krizna situacija, nakon ponovne reakcije Udruge hrvatskih urbanista i detaljnijeg pojašnjenja, Ministarstvo je dalo naputak jedinicama područne (regionalne) i lokalne uprave i samouprave i Zavodima za prostorno uređenje županija i Grada Zagreba, kako se javna izlaganja u trenutnim javnim raspravama obustavljaju, ali se iznimno mogu provoditi putem livestream servisa na način da se osigura interakcija između sudionika, te da se na vrijeme objavi odluka o provođenju javnih izlaganja na takav način.

Kod svih novih objava javne rasprave, dok su mjere smanjenih socijalnih interakcija na snazi, javna izlaganja provodit će se preko livestream servisa.

Naputak je u nastavku:

 

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: