Izložba

Izložba nacrta Janeza Suhadolca

Autor/izvor: DAZ 27/06/2014

U Knjižnici Marije Jurić Zagorke, Krvavi most 2, u četvrtak, 3. srpnja 2014., u 19 sati održat će se otvorenje izložbe nacrta stolaca slovenskog arhitekta Janeza Suhadolca, „Kada crtam, šutim“.

O njegovom radu Suhodolca govorit će dizajner Boris Ljubičić. Izložba se može razgledati do 30. srpnja, ponedjeljkom, srijedom, petkom i subotom od 8 do 14 sati, a utorkom i četvrtkom od 14 do 20 sati.

Janez Suhadolc rođen je 1942. u Ljubljani. U statusu redovnog profesora do mirovine je predavao na ljubljanskom Arhitektonskom fakultetu Opremu i Prostoručno crtanje. Autor je nekoliko stručnih i esejističkih knjiga, te mnogobrojnih stručnih članaka. Izradom stolica i sličnih predmeta bavi se od 1987. godine. Inspiraciju za svoje radove crpi iz slovenske umjetničke tradicije. Nacrte izrađuje ručno, u stvarnoj veličini predmeta, a takav rad smatra danas rijetkim, ali plemenitim poslom. Autor je više samostalnih izložbi u Sloveniji i inozemstvu.

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: