Think Space Nekonferencija

Intelika u suradnji s DAZ-om nagrađuje s 10 ulaznica za Think Space Nekonferenciju!

Autor/izvor: DAZ 04/06/2014

Intelika d.o.o. nagrađuje s deset besplatnih ulaznica za ovogodišnju Think Space Nekonferenciju, kako se prijaviti i sudjelovati pročitajte u nastavku.

Prvih 10 osoba koje se prijave na linku ispod osvajaju ulaznice. Iz svakog ureda može sudjelovati samo jedna osoba.

PRIJAVNICA


Tvrtka Intelika osnovana je sredinom 2009. godine. Prvih 18 mjeseci rada uloženo je uglavnom u razvojne projekte, na temelju čega Intelika danas može ponuditi izuzetno kvalitetna i provjerena rješenja.

Tvrtku čini mladi tim eksperata vođenih idejom da uz svoj inovativni pristup modernoj tehnologiji daju novu notu poslovanja, uspješnosti i konkurentnosti. Čvrsto vjerujemo da svaka investicija u znanje, u nove tehnologije mora biti dobro vođena. Naš je izazov učiniti vašu radnu svakodnevicu produktivnijom, kvalitetnijom i ugodnijom, s naglaskom na vrijednost vašeg vremena koje možda ne uspijevate iskoristiti na način kako biste to željeli i kako ste planirali.

Naša je misija klijentima – projektantskim tvrtkama, omogućiti potpuno uživanje u korištenju informacijskih tehnologija u svakodnevnom radu, uz minimum uloženog vremena u optimizaciju, prilagodbu i edukaciju. Da bismo bili u korak s vremenom, moramo investirati, a svaka investicija očekuje povrat i dodanu vrijednost na produktivnost. Možemo Vam pomoći da to ostvarite brže, jednostavnije i kvalitetnije.
Intelika tim sastoji se od 12 mladih stručnjaka koji svojom profesijom i ekspertizom pokrivaju područja kao što su:
arhitektura, strojarstvo, niskogradnja, elektrotehnika, geodezija, GIS, sistem administracija, programiranje, 3D vizualizacije, ekonomija, grafički i web dizajn, web development…
…te usko surađujemo s nekoliko tehnološki orijentiranih kompanija na području urbanizma i prostornog planiranja, Facility Management-a, energetske učinkovitosti i Green Building tehnologije općenito.

U razvojnim tehnologijama, naglasak stavljamo na BIM sustave, a u vlastitim rješenjima za iskoristivost i implementaciju postojećih rješenja smo broj 1 u Hrvatskoj.
Naše djelovanje ne zaustavlja se samo na prostoru Republike Hrvatske, već se orijentiramo prema zemljama regije (Srbija, Crna Gora, Slovenija, Kosovo, Češka, Slovačka), a putovi nas sve češće vode i prema globalnom tržištu (prije svega Velika Britanija, Švedska, Danska, Njemačka, UAE, Indija).

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: