Poziv

Informativno - edukativni modul Ostvarivanje ciljeva dokumenta ApolitikA u Poreču

Autor/izvor: DAZ / HKA 23/06/2015

Projekt Zdravi grad Poreč, Projekt Vinkovci zdravi grad, Hrvatska mreža zdravih gradova, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja, Hrvatska komora arhitekata i DAGIT Vinkovci u suradnji s Radnom skupinom za praćenje implementacije ciljeva dokumenta ApolitikA, organiziraju informativno – edukativni modul na temu - Ostvarivanje ciljeva dokumenta ApolitikA.

Na modulu će se raspravljati o nekim relevantnim temama obuhvaćenim dokumentom.

Modul će se održati u Poreču u ponedjeljak, 29. lipnja 2015. godine u 11,00 sati u prostorima Zdravog grada Poreč, M. Gioseffi 4 – Poreč.

U 2014. godini je Radna skupina nastojala promovirati i prezentirati ideje, kao i osnovne ciljeve ovog dokumenta hrvatskoj stručnoj javnosti, te je u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom organizirala  šest informativno- edukacijskih modula. Arhitektonske politike ciljano doprinose razvoju arhitekture koja oblikuje prostore u kojima svakodnevno živimo i radimo. Stoga držimo ključnim podizanje svijesti putem rasprave o značaju, uvjetima i mogućnostima arhitekture u Hrvatskoj.

Ove će godine također biti organizirani informativno- edukativni moduli, prvi u nizu održao se u Vinkovcima, a nastavlja u Poreču. Program modula nalazi se u prilogu ovog poziva.

Pozvani sudionici su predstavnici ministarstava, državnih zavoda, ureda i agencija, znanstvenih i kulturnih institucija, strukovnih organizacija, akademske zajednice, javnih poduzeća i organizacija civilnog društva te istaknuti pojedinci.

Sudjelovanje na informativno – edukativnom modulu je bez kotizacije, te se boduje u Programu stručnog usavršavanja s pet (5) bodova iz građevinsko – tehničke regulative.

Prijavnicu za sudjelovanje preuzmite ovdje, a program ovdje.

via: UHA / HKA

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: