Stručni skup

Industrijska baština: od prepoznavanja do prenamjene

Autor/izvor: DAZ 05/04/2013

Muzej grada Zagreba i Francusko veleposlanstvo u Hrvatskoj zajednički organiziraju stručni skup Industrijska baština: od prepoznavanja do prenamjene od 11 do 12. travnja u Zagrebu.

Muzej grada Zagreba i Francusko veleposlanstvo u Hrvatskoj zajednički organiziraju stručni skup Industrijska baština: od prepoznavanja do prenamjene. Skup se odvija u sklopu projekta Muzeja grada Zagreba Zagrebačka industrijska baština: povijest, stanje, perspektive.

Cilj je skupa postaviti pitanja o prepoznavanju i korištenju industrijskog naslijeđa, propitati modele upravljanja paleoindustrijskim kompleksima te predstaviti projektne ideje i načine financiranja prenamjene lokaliteta i pojedinih objekata. Skup će sudionicima omogućiti i usporedbu sustava zaštite te načina korištenja industrijske baštine u Francuskoj i Hrvatskoj. Radni jezici su hrvatski i francuski, uz osiguran simultani prijevod.

Prijavite se i sudjelujte. Zanimljiva izlaganja, hrana, piće, večernje druženje u nekadašnjoj tvornici gumba (danas Vintage Industrial Bar) i obilazak lokacija zagrebačke industrijske baštine uključeni!

Program skupa možete pogledati na stranicama Zagrebačke industrijske baštine ovdje ili preuzeti PDF ovdje. Prijavnica je dostupna na mrežnoj stranici projekta Zagrebačka industrijska baština : povijest, stanje, perspektive OVDJE, a pratite i naše objave na Facebooku (Zagrebačka industrijska baština: povijest, stanje, perspektive i Muzej grada Zagreba).

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: