Nekonferencija

Holcim poklonio 4 kotizacije za Nekonferenciju. Čestitamo sretnim (i brzim) dobitnicima!

Autor/izvor: DAZ 27/10/2011

Tvrtka Holcim Hrvatska velikodušno nagrađuje četiri (4) sretna dobitnika s besplatnim kotizacijama za prvu Think Space Nekonferenciju koja će se održati u Laubi, u Zagrebu, od 18.11. do 20.11.2011. Kako biste osvojili kotizaciju za sudjelovanje na Nekoferenciji dovoljno je da pošaljete svoje podatke na e-mail ana.marendic@d-a-z.hr do 08.11.2011. Nagrađujemo najbrže!

Holcim Hrvatska dio je Holcim Grupe, jednog od vodećih svjetskih dobavljača cementa i agregata (drobljeni kamen, pijesak i šljunak), transportnog betona, asfalta i usluga u građevinskom sektoru. Holcim u Hrvatskoj ima jednu tvornicu cementa, dva terminala za cement, sedam tvornica betona i tri kamenoloma agregata.

Holcim, koji zajedno s Građevinskim fakultetom u Zagrebu, redovito organizira Hrvatski forum o održivoj gradnji, odlučio je biti sponzor Think Space programa i prve Nekonferencije, jer je prepoznao potencijal i kvalitetu takvog foruma te zainteresiranima ovom prilikom pokriva troškove kotizacije.


Četiri sretna dobitnika koji se prvi prijave na e-mail: ana.marendic@d-a-z.hr mogu besplatno sudjelovati na Think Space Nekonferenciji.

Prijava treba sadržavati ime, prezime, broj telefona i adresu.
Rok za prijavu je 08.11.2011.
Pravo sudjelovanja imaju diplomirani inženjeri arhitekture.

Sretni dobitnici svoje vaučere za Nekonferenciju mogu preuzeti u prostorima tvrtke Holcim u Zagrebu, od 11.11. do 16.11.2011. u uredovno vrijeme od 8:00-16:00, Karlovačka cesta 2E.

Holcim kotizacije dobili su:

Petra Kondres Tomažić, iz Zagreba
Margita Grubiša, iz Zagreba
Blanka Levačić, iz Čakovca
Joško Kotula, iz Zagreba

Čestitamo sretnim (i brzim) dobitnicima i zahvaljujemo našem sponzoru Holcimu!


Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: