Izložba

Donauraum - Donautraum

Autor/izvor: Culturenet.hr 31/08/2011

U Galerija Bačva, u Domu hrvatskih likovnih umjetnika, u utorak, 30. kolovoza, otvarena je izložba Donauraum – Donautraum, na kojoj se predstavljaju Elvis Krstulović, Tonka Maleković  i Judith Saupper. Izložba ostaje otvorena do 21. rujna.

Donauraum - Donautraum je naziv austrijsko-hrvatskog izložbenog projekta, koji je rezultat suradnje između bečke Galerije Baeckerstrasse4 i Hrvatskog društva likovnih umjetnika. Iniciran od strane Austrijskog kulturnog foruma u Zagrebu, projekt prvenstveno želi ostvariti i potaknuti razvoj interkulturalnog dijaloga između Austrije i Hrvatske. Izložba istražuje pitanja stambenih prostora i urbaniteta u Srednjoj Europi. Austrijsko-hrvatski tim kustosa je na izložbi odlučio predstaviti slijedeće umjetnike: Elvis Krstulović (HR), Tonka Maleković (HR) i Judith Saupper (AT).

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: