Natječaji

DAZ poziva na prijave za radna tijela natječaja

Autor/izvor: DAZ 09/03/2020

Društvo arhitekata Zagreba najveći je provoditelj arhitektonskih i urbanističkih natječaja u Hrvatskoj. U cilju održavanja kvalitete, upotpunjujemo evidenciju stručnih osoba za sudjelovanje u radnim tijelima natječaja koje provodimo te upotpunjujemo i popis zainteresiranih ovlaštenih arhitekata koji žele sudjelovati u izradi natječajnih elaborata - programa natječaja.

Pozivamo Vas da se javite kao stručnjak zainteresiran za slijedeće aktivnosti u provedbi natječaja: 
 
1. član TEHNIČKE KOMISIJE;
2. član OCJENJIVAČKOG SUDA;
3. TAJNIK NATJEČAJA;
i
4. Stručnjak u svojstvu IZRAĐIVAČA NATJEČAJNOG ELABORATA - PROGRAMA NATJEČAJA.
 
Upitnik je dostupan na poveznici. Vaše prijave sakupljamo do 31.3.2020. produženo do 1.9.2020.
 
Molimo Vas da upišete sve tražene podatke kako bi mogli organizirati bazu podataka i kontakata te Vas prema potrebi pozvati za sudjelovanje u provedbi natječaja iz područja arhitekture i urbanizma, unutarnjeg uređenja i uređenja krajobraza.
 
PRAVILNIK O NATJEČAJIMA S PODRUČJA ARHITEKTURE, URBANIZMA, UNUTARNJEG UREĐENJA I UREĐENJA KRAJOBRAZA dostupan je na: https://bit.ly/2vIqZtK. Ovaj pravilnik potrebno je detaljno proučiti te stručnjaci koji sudjeluju u radnim tijelima natječaja moraju provoditi sve radnje sukladno pravilniku.
 
Napomene:
1. Obavezno nam ostavite svoju mail adresu i kontakt telefon na početku obrasca. Kontakt podaci biti će korišteni jedino i isključivo za potrebe komunikacije vezano za natječaje.
2. Obavezno pročitajte sve napomene uz pitanja koja su postavljena
 
Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nam se obratite na daz@d-a-z.hr.
 
Upitniku je potrebno priložiti životopis i referentnu listu. Referentnu listu i CV je potrebno dostaviti u .pdf formatu. .pdf može biti najviše 10 MB. Referentna lista je obavezna ako se prijavljujete za Člana ocjenjivačkog suda i izrađivača natječajnog elaborata. Na vrhu referentne liste navedite svoje ime prezime, broj ovlaštenja (ako imate), kontakt podatke.
 

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: