Stručni skup

Dani Orisa Dubrovnik

Autor/izvor: DAZ 11/04/2013

Od 26. do 28. travnja u Dubrovniku se održava stručni simpoziji Dani Orisa, koji donosi niz predavanja te izložbu radova Álvara Size.

Od 26. do 28. travnja u Dubrovniku se održava stručni simpoziji Dani Orisa. Ovogodišnji gosti predavači su: Manuel Aires Mateus, Ivan Đikić, Mirko Ilić, Hrvoje Njirić, Boris Podrecca i Amir Vuk Zec, dok će uvodno izlaganje održati ministrica Anka Mrak-Taritaš, Borka Bobovec iz ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja i Tomislav Čurković, predsjednik Hrvatske komore arhitekata.

U sklopu Dana Orisa biti će otvorena i izložba "Putovanja bez plana" portugalskog arhitekta Álvara Size u Umjetničkoj galeriji.

Dani Orisa u Dubrovniku uvršteni su u program stalnog stručnog usavršavanja Hrvatske komore arhitekata te se boduju sa 16 bodova od čega 1 iz građevno-tehničke regulative.

Više informacija www.oris.hr

Rezultati

Dječji vrtić Brezovica

15/12/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja ZGRADE DJEČJEG VRTIĆA U BREZOVICI.

Rezultati

Poslovna zgrada Hrvatske Lutrije

25/11/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja Poslovne zgrade Hrvatske Lutrije uz Aveniju Dubrovnik u Zagrebu

Rezultati

Spomen soba "Tigrova"

29/09/2020

Objavljujemo rezultate Natječaja za izradu idejnog rješenja uređenja, likovnog postava i opremanja Spomen sobe poginulih i nestalih „Tigrova“ u Domovinskom ratu.


 Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: