Stručni skup

Dani Orisa Dubrovnik

Autor/izvor: DAZ 11/04/2013

Od 26. do 28. travnja u Dubrovniku se održava stručni simpoziji Dani Orisa, koji donosi niz predavanja te izložbu radova Álvara Size.

Od 26. do 28. travnja u Dubrovniku se održava stručni simpoziji Dani Orisa. Ovogodišnji gosti predavači su: Manuel Aires Mateus, Ivan Đikić, Mirko Ilić, Hrvoje Njirić, Boris Podrecca i Amir Vuk Zec, dok će uvodno izlaganje održati ministrica Anka Mrak-Taritaš, Borka Bobovec iz ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja i Tomislav Čurković, predsjednik Hrvatske komore arhitekata.

U sklopu Dana Orisa biti će otvorena i izložba "Putovanja bez plana" portugalskog arhitekta Álvara Size u Umjetničkoj galeriji.

Dani Orisa u Dubrovniku uvršteni su u program stalnog stručnog usavršavanja Hrvatske komore arhitekata te se boduju sa 16 bodova od čega 1 iz građevno-tehničke regulative.

Više informacija www.oris.hr

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: