Manifestacija

Dani arhitekture u Istri 2015

Autor/izvor: DAZ / DAI-SAI 10/11/2015

DAI – SAI poziva na otvorenje Godišnje izložbe projekata i realizacija članova Društva arhitekata Istre 2015. koja će se održati u petak, 13. 11. 2015. s početkom u 19.00 sati u Galeriji Luka (MMC LUKA, Istarska 30, Pula) i kojom započinje tradicionalna manifestacija Dani arhitekture u Istri 2015. 

Uz Godišnju izložbu otvorit će se i dvije gostujuće izložbe – Pregled nagrađenih radova ovogodišnjeg 50. zagrebačkog salona arhitekture te izložba talijanske arhitekture XXI stoljeća pod nazivom “Piccole utopie”.

Dani arhitekture u Istri predstavljaju manifestaciju sastavljenu od različitih događanja vezanih za teme arhitekture i urbanizma, prvenstveno u Istarskoj županiji te problematike vezane za ta područja. Svojom programskom koncepcijom i sadržajima, ova manifestacija promovira arhitekturu te vizualnu i prostornu osviještenost, razvija senzibilitet u javnosti za tu tematiku što je od iznimne važnosti jer oblikuje urbani okoliš i time neposredno utječe na kvalitetu života ljudi. Ovogodišnji “Danima arhitekture” donose javna izlaganja lokalnih i gostujućih arhitekata u suradnji s raznim ustanovama i javnim akterima u Puli, poputArheološkog muzeja Istre, galerije Poola, Zelene knjižnice i Sa(n)jma knjiga, što je nastavak ideje o djelovanju Društva unutar šire mreže javnih i civilnih organizacija, a ne samo u granicama vlastite struke.

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: