Nekonferencija

CouchSurfing unutar Think Space programa

Autor/izvor: DAZ 31/10/2011

Unutar Think Space Nekonferencije pokrećemo program kojim želimo omogućiti dolazak i sudjelovanje na Nekonferenciji što većem broju zainteresiranih. Think Space kauč-surfing omogućit će besplatan smještaj inozemnim gostima i povoljniju kotizaciju zagrebačkim domaćinima.

Kauč surfing i Think Space Nekonferencija

S obzirom da velik broj sudionika Nekonferencije dolazi iz inozemstva, za njih pripremamo mogućnost organiziranog smještaja. Studenti, mladi arhitekti i ostali uključeni u projekt primit će druge sudionike Nekonferencije u svoj topli dom, družit se sa stranim kolegama tri dana i sudjelovati na Nekonferenciji. Domaćini time stječu pravo na registraciju po povoljnijoj cijeni koja će tada iznositi 250kn (35 €).

Kao i u pravom CouchSurfingu, obje strane profitiraju, zabavnije je od odsjedanja u hotelu, a i jeftinije. Pozivamo vas da nam se pridružite u Think Space kauč-surfing programu. Ako želite ponuditi smještaj i ostvariti pravo na povoljniju kotizaciju ili ako niste iz Zagreba, a sudionik ste Nekonferencije i treba vam smještaj javite se na e-mail: ana.marendic@d-a-z.hr i zajedno s nama gradite ThinkSpace CouchSurfing zajednicu.


O CouchSurfingu

Couchsurfing je nastao kao umrežena zajednica ljudi koji nude privremeni smještaj i na kratko dijele svoj dom s putnicima iz strane zemlje. Pretežno popularan među mladima, ovaj pokret je postao globalno poznat i više ne postoje dobne granice onih koji udomljuju kao i onih koji surfaju. Najveće kvalitete takvog smještaja prelaze čisti financijski aspekt, ono što svi surferi cijene je upravo upoznavanje lokalnog stanovništva, druženje, nova prijateljstva i upoznavanje lokalne kulture. Također se često organiziraju neformalni sastanci i druženja gdje se gradi zajednica kauč surfera pojedinog grada, članovi imaju priliku međusobno se bolje upoznati i predstaviti svoje goste.

Sigurno surfanje obiju strana (domaćina i surfera) osigurava se kroz oblikovanje osobnih profila na CouchSurfing stranicama gdje svatko ostavlja referencu osobi s kojom je imala kontakt. Referenca može biti pozitivna, negativna i neutralna, a najčešće je vrlo iskreno opisan susret s tom osobom i ostavljena preporuka. Kroz višestruki kontakt sa svojim budućim domaćinom ili surferom i jedna i druga strana imaju priliku bolje se upoznati prije nego se po prvi put sretnu. CouchSurfing je prilika za nova prijateljstva, zabavu i kulturnu razmjenu među svim nacijama bez obzira na kilometre koji ih dijele.


Više o Couchsurfingu.

Više o Nekonferenciji.

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: