Predavanje

Carlos Vasquez na Af

Autor/izvor: DAZ 24/10/2013

Na Arhitektonskom fakultetu će u četvrtak, 24.10. u 18 h, u dvorani 317, predavanje održati čileanski arhitekt koji radi u New Yorku Carlos Vasquez.

Carlos Vasquez od 2006. radi za UNICEF, na terenu i u UNICEF-ovim uredima. Predavanje će uspostaviti okvir za raspravu o prednostima multidisciplinarnog pristupa školskim sredinama i pozitivne učinke takvog pristupa za djecu. Uloga arhitekture je presudna, ali to je jedna od mnogih dimenzija koje imaju učinak u svakodnevnom životu djece koja uče. Predavanje će predstaviti rad UNICEF-a u odnosu na uvjete za učenje, u kontekstu razvoja i u hitnim slučajevima (prirodne i ratne katastrofe). Bit će pokazani primjeri akcijskog rada koji stvaraju inovativna rješenja u okolnostima kada su resursi za učenje oskudni, a  stavljanjem interesa djeteta u središte procesa projektiranja. Globalna perspektiva predavanja može otvoriti dijalog o prednostima multidisciplinarnog rada i u odnosu na tendencije i prostore za učenje u Hrvatskoj. Predavanje je ujedno i uvod u interdisciplinarnu radionicu ‘Prostori učenja u tranziciji’ koja će se održati od 24. do 27. listopada.

Više informacija www.educationandtransition.org

Pozivnicu preuzmite ovdje.

nbsp;

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: