Fotografija

Ben Marcin - američke garaže

Autor/izvor: DAZ / citylab.com 21/10/2015

Baltimorski fotograf Ben Marcin autor je serije fotografija garaža kojima dočarava zanimljive matrice ovih zgrada u kulturi koja štuje i voli automobil.

Ben Marcin je nakon pojeta Los Angelesu 2010 započeo sa serijom fotografija zgrada garaža, koja se nastavila i proširila na gradove u kojima uz LA također prevladava ljubav za automobilima kao osnovnom prijevoznom sredstvu – Houston i Dallas. Marcin objašnjava da se uvijek uspije uspeti na susjednu zgradu ili uzvisinu s ciljem kvalitetnog kadriranja i apstrahiranja matrica fasada, zgrada, koje u načelu dominiraju svojom monotonijom i izrazitom funkcionalnošću. „Postoji određeni osjećaj generičnosti koji se uvijek povezuje s funkcionalnošću ovih zgrada.“ kaže fotograf. „Čine mi se prekrasne, a ponekad i zastrašujuće“Seriju fotografija obiteljskih kuća sjeerozapada SAD-a Ben Marcina pogledajte ovdje.

izvor: www.citylab.com

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: