Nagrade

Architizer objavio poziv za prijavu projekata za Architizer Awards

Autor/izvor: DAZ / HKA 19/09/2014

Jedan od vodećih arhitektonskih web portala Architizer po treći put organizira godišnji natječaj za dodjelu Architizer A + Nagrade.

Nagrada, pokrenuta u suradnji s producentima Webby Awards, izvanredna je na mnogim područjima: ima više od 300 žiratora te se dodjeljuje u više od 90 kategorija. Ove godine članovi žirija su arhitekt Miljenko Bernfest i dizajner Mirko Ilić.

Rok za prijave za Architizer A + Nagrade je 19. prosinac 2014. Raznoliki žiri je simbol jedinstvenog pristupa Architizera Nagradi A +. Žiri se sastoji od arhitekata, vodećih osoba s područja kulture, razvoja, brandiranja i drugih poslovnih lidera koji naručuju i podržavaju veliku arhitekturu u cijelom svijetu. Među njima su: Steven Holl (Steven Holl Architects), Charles Renfro (DS+R), Bjarke Ingels (BIG), Ben van Berkel (UN Studio), David Rockwell (David Rockwell Group), Tom Kundig (Olson Kundig Architects), John Edelman (Design Within Reach), Roy Kim (Extell Development), Jason Millhouse (Ritz Carlton), Elisa Ours (Corcoran Sunshine), Laurent Vernhes (Tablet Hotels), Josh Rubin (Coolhunting), Charles Adler (Kickstarter), Ben Kaufman (Quirky), Cameron Sinclair (Architecture tor Humanity), David van der Leer (Guggenheim), Barry Bergdoll (MoMA), lwan Baan (fotograf).

A + nagrade imaju više od 90 kategorija podijeljenih u dva dijela: Tipološke nagrada i Plus nagrade. Tipološke kategorije su otvorene za zgrade dovršene u protekle tri godine, uključujući i stambene, poslovne, kulturne i institucionalne. Plus nagrade dodjeljuju se za izvedeni i neizvedeni rad. Dodatni poticaj Plus nagradama daju kategorije kao što su + Branding, + Urbana transformacija, + Vrijeme i još mnoge.

Dodjela nagrada će se održati u New Yorku u svibnju 2015. godine.

Cijena za rane prijave do 24. listopada 2014         $195 USD
Cijena za redovne prijave do 19. prosinca 2014    $245 USD

Više o uvjetima sudjelovanja potražite ovdje.

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: