Rezidencija

AIR Krems – umjetnička rezidencija

Autor/izvor: DAZ 08/02/2014

ORTE Architekturnetzwerk Österreich raspisuje natječaj za dodjelu stipendija za umjetničke rezidencije u 2015. godini AIR KREMS u gradu Kremsu u Austriji. Natječaj je otvoren do 30. svibnja 2014., a pravo sudjelovanja imaju umjetnici iz područja likovnih umjetnosti, glazbe, umjetnosti zvuka, književnosti i arhitekture.

Dodjela stipendija i stanova s ateljeima se provodi po premisi internacionalizacije umjetničke scene Donje Austrije i omogućavanja stranim umjetnicima sudjelovanje u interdisciplinarnom procesu razmjene u različitim poljima umjetnosti. Pravo sudjelovanja imaju umjetnici iz područja likovnih umjetnosti, glazbe, umjetnosti zvuka, književnosti i arhitekture. S obzirom da se međunarodna razmjena odvija na institucionalnom nivou, privatne prijave će se razmatrati samo u iznimnim situacijama. Preduvjet je završeni sveučilišni studiji, a u slučaju ne postojanja istog, odgovarajuća umjetnička izobrazba. U svakom slučaju potrebno je dokazati kontinuiranu umjetničku aktivnost.
O sudjelovanju u AIR – ARTIST IN RESIDENCE programu odlučuje stručno vijeće.
Rok za prijavu je 30. svibanj.
Prijave putem e-maila neće biti prihvaćene.
Poslani materijali se ne vraćaju.
Ne potpune prijave neće se uzimati u obzir.
Obavijest slijedi samo u slučaju pozitivnog ishoda procesa prijave.
U programu AIR – ARTIST IN RESIDENCE postoji obaveza nazočnosti 80% vremena.

Letak s informacijama u PDF-u preuzmite ovdje.
Više informacija potražite na web stranici www.air-krems-at

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: