Pasivna kuća

8. dani pasivne kuće u Hrvatskoj

Autor/izvor: DAZ 06/11/2015

Od 13. do 15. studenog 2015. održava se trodnevni međunarodni skup s izložbom i stručnim obilascima – 8. dani pasivne kuće u Hrvatskoj na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu.

Osmu godinu za redom govorit će se o najnaprednijoj energetski učinkovitoj arhitekturi i gradnji energetskog standarda pasivne kuće, odnosno energetskog razreda A+ za novogradnju i obnovu do "faktora 10".

8. dani pasivne kuće u Hrvatskoj će protumačiti novu klasifikaciju pasivnih kuća vezanu na primjenu obnovljivih izvora energije (pasivna kuća klasik, plus i premium), njihovu certifikaciju i odnos prema definiciji energetski gotovo nulte gradnje (nZEB).

Prikazat će se projekti, ostvarenja i promovirati nove građevinske materijale i sustave, instalacijske sustave i opremu visoke energetske učinkovitosti. Izvorna iskustva planiranja, projektiranja i ostvarenja u Hrvatskoj po drugi put prikazuje se i komentira iz regionalnih centara. Trajne su i teme zakonskog okvira RH i EU, modeli investiranja, inovacijske održive javne nabave, uključujući poticaje i potpore.

Rezultati

Tematski park "Hrvatska u malom"

09/12/2019

Objavljujemo rezultate natječaja za izradu rješenja Tematskog parka „Hrvatska u malom“

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: