Održivi razvoj

7. zagrebački energetski tjedan na Af

Autor/izvor: DAZ / Af 11/05/2016

U okviru 7. zagrebačkog energetskog tjedna u srijedu, 11. svibnja na Arhitektonskom fakultetu (AF) Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Građevinskim fakultetom će se održati cjelodnevni seminar „Energetski dan Arhitektonsklog i Građevinskog fakulteta“

Predviđena su predavanja stručnjaka o najnovijim temama u području energetski učinkovite i održive arhitekture novogradnje i obnove, prezentacije novih energetski učinkovitih proizvoda za graditeljstvo i izložba radova međunarodnog studentskog natječaja Saint-Gobain, Isover, na lokaciji grada Bresta u Bjelorusiji.

Otvorenje izložbe je u 12:00 na 3. katu AF. Izložba ostaje otvorena do kraja svibnja.
Održat će se 3. ECO-SANDWICH dan o projektu i prvoj

implementaciji predgotovljenih ventiliranih fasadnih elemenata visoke energetske učinkovitosti - za energetski standard pasivne kuće ("A+") od recikliranog agregata koji se provodi u okviru EU programa Eco-innovation.Predavanja su otvorena, namijenjena stručnjacima, studentima i svim zainteresiranim građanima.

U subotu, 14. svibnja će se u Tribini Grada Zagreba, Kaptol 27 od 10:00 do 13:00 sati održati stručni seminar „Energetska obnova do „faktora 10“ i obnovljivi izvori energije“. U sklopu stručnog seminara prezentirat će se projekt „Zagreb energetski efikasan grad“ (ZagEE) „Napredna energetska obnova - Faktor 10“, „25 godina najbolje prakse pasivne kuće“, „Pasivna kuća klasik, plus i premium“, „Energetski gotovo nulta gradnja (nZEB)“, „Integrirani sustavi obnovljivih izvora energije“ i „Grad Zagreb - PassREg EU projekt - seminari“.

Nakon seminara predviđen je stručni Predavanja su otvorena, namijenjena stručnjacima, studentima i svim zainteresiranim građanima.

Program preuzmite ovdje.

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: