Izložba

(Dis)Assembled

Autor/izvor: DAI-SAI 20/06/2011

Švedski kulturni centar Röda Sten u Gothenburgu ugošćuje od 11. lipnja do 21. kolovoza zanimljivu izložbu grupe STEALTH.unlimited i kustosa Edija Muke pod nazivom (Dis)Assembled – projekta o drugačijim načinima zamišljanja grada.

Izložba je zamišljena kao skladište građevinskog materijala koji stoji na raspolaganju posjetiocima i koji ga koriste na svoj osebujan način kako bi izrazili vlastite želje u zapuštenom prostoru iza samog kulturnog centra.

'Izložba istražuje potencijal neposrednog stvaranja našeg okoliša i organiziranja društva kroz razgovore, dogovore i sporove o neposrednim koracima koje trebamo poduzeti' stoju u tekstu kataloga, a povod za ovakav postav bila je činjenica što prostor iza kulturnog centra trenutno ne posjeduje ni jedan važeći prostorno planski dokument te je njegova budućnost nedefinirana i otvorena za moguće intervencije građana.

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: