Kalendar

GEBERIT INNOVATION DAYS – Inovativna digitalna interaktivna izložba 7. 4. – 9. 4. 2021.

07.04.2021 - 09.04.2021
Izložba

Geberit Innovation Days nude vam jedinstvenu priliku da iskusite sve novosti u 2021. godini i saznate brojne važne informacije na temu dizajna, funkcionalnosti i tehnologije na hibridnom izložbenom mjestu sajma „House of Geberit” savršeno prilagođenom trenutačnoj situaciji. Sami sastavite svoj individualni program!

Posjetite Geberit Innovation Days – inovativnu digitalnu interaktivnu izložbu koja će se održati u razdoblju od 7. do 9. travnja 2021. godine.  Na više od 300 m2 „House of Geberit“ kroz inovativni koncept izložbenog sajma želi predstaviti rješenja iz različitih tematska područja. Geberit Innovation Days pružaju sveobuhvatne informacije o dizajnu, funkcionalnosti i tehnologiji za sve koji su uključeni u gradnju. Prijenos se emitira uživo izravno s izložbenog prostora, a Vas pozivamo da se priključite putem vaših ekrana iz udobnosti vašeg ureda ili doma.
 
Svoju virtualnu posjetu ovom događaju, ovisno o interesu, možete sastaviti sami birajući sadržaje iz niže navedenih tematskih područja. Informacije, edukacija i zanimljive rasprave o svakoj temi traju svega 20 do 25 minuta. Za sva dodatna pitanja na raspolaganju vam je i komunikacija s našim stručnjacima kroz chat uživo.
 
Izbor tematskih područja:
 
 
Za registraciju kliknite na poveznicu.
 
Potvrdu registracije primit ćete na e-mail.   
 
Pozivamo Vas da nam se pridružite. Veselimo se susretu na Geberit Innovation Days!  

 

Komentari

Morate biti logirani kako bi mogli komentirati.

Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:

 


Donatori:
 


 

 


 Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:Partneri:Medijski partneri:Donatori:


Društvo arhitekata Zagreba
Trg bana Josipa Jelacica 3/1
t +385 1 4816151
daz@d-a-z.hr

DAZ bilten:

Prijavite se
Copyright ©2022 DAZ.