Ivanović Olja

05.11.1986.
Specijalizacija: Arhitektura
Tvrtka:

Sveučilišna je prvostupnica arhitekture i urbanizma i trenutno završava diplomski studij na Arhitektonskom faklutetu Sveučilišta u Zagrebu. U sklopu studentske prakse radi u uredu PlusPlus Arhitektura te u istom do daljnjega nastavlja radno iskustvo.

Na jesen 2010. g sudjeluje u prvoj radonici 'Akupunktura grada' na Trešnjevci te surađuje sa Sekcijom mladih DAZ-a u stvaranju publikacije za istu radionicu. Postaje aktivni član Sekcije mladih Društva arhitekata Zagreb od 2011. godine te surađuje na projektu 'Akupunktura grada' i sudjeluje u organizaciji i/ili provedbi radionica 'Lijepa bolnica Goljak', 'Parkovi Vukovara' i 'Akupunktura grada SC'.

Završava osnovnu školu i opću gimnaziju u Zagrebu te 2011. završava preddiplomski studij arhitekture i urbanizma na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu.

Detaljnije

Školovanje

Zemlja: Hrvatska
Ustanova: Sveučilište u Zagrebu - Arhitektonski fakultet
Stupanj: VISOKO
Područje studija: Arhitektura i urbanizam
Trajanje: od 2005 do _

Tvrtke

Ime tvrtke: PlusPlus arhitektura
Radno mjesto: studentska praksa
Razdoblje: od _ do _

Organizacije

Ime organizacije: Društvo Arhitekata Zagreb
Razdoblje: od _ do _
Ime organizacije: Sekcija mladih Društva arhitekata Zagreb
Razdoblje: od _ do _

Projekti

Vezane vijesti

30/07/2012 Događanje

Inicijalni sastanak Akupunkture grada

Prvi radni sastanak svih partnera na projektu Akupunktura grada, koji je početkom ove godine dobio sredstva iz europskog fonda za Kultura 2007-2013, održan je u prostorijama Društva arhitekata Zagreb u četvrtak i petak, 26. i 27. srpnja. 


24/02/2012 Sekcija mladih

Akupunktura grada Sekcije mladih DAZ-a dobila potporu EU fonda

Sekcija mladih DAZ-a u suradnji s Public Room-om iz Sarajeva i Skopja, Kulturnim frontom iz Beograda i Mladima Društva arhitekata Splita, početkom listopada prijavila je projekt Akupunktura grada za dobivanje potpore EU fonda . Na nedavno održanom ocjenjivanju radova, projekt Akupunkture grada, dobio je izvrsnih 93 od ukupno 100 mogućih bodova i time osigurao financijsku potporu i sredstva za provedbu programa EU fonda.


29/09/2011 Događanja

Akupunktura grada: Lijepa bolnica Goljak - realizacija!

Volonterska radna akcija Goljak održana je protekli vikend, a već ovaj slijedi nastavak. Pridružite nam se u uljepšavanju prostora Specijalne bolnice za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama Goljak!


Vezani ciklusi

01/06/2012 - 31/05/2014

Akupunktura grada

Projekt  City Acupuncture – Akupunktura grada  ima za cilj kroz niz malih i preciznih intervencija u gradskim četvrtima poboljšati kvalitetu urbanog života, povećati socijalnu koheziju lokalne zajednice i ojačati identitet četvrti


 

Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:

 


Medijski partneri:

 

 


Donatori:  

 


 Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:Partneri:Medijski partneri:Donatori:


  •  

 

Društvo arhitekata Zagreba
Trg bana Josipa Jelacica 3/1
t +385 1 4816151
daz@d-a-z.hr

DAZ bilten:

Prijavite se
Copyright ©2024 DAZ.