Hrabak Hrvoje

Tvrtka: Ured ovl Arh H Hrabak

Projekti

Vezane vijesti

26/04/2012 Nagrada

Hrvatski projekti u konkurenciji za Wienerberger Brick Award

U Beču se 03.05.2012. po peti put za redom održava dodjela međunarodne nagrade Wienerberger Brick Award u čijem žiriju prvi put sudjeluje i jedan član iz Hrvatske - predsjednik UHA-e Hrvoje Hrabak. U pet kategorija nominirano je ukupno 50 projekata iz 28 zemalja, uključujući i tri projekta iz Hrvatske: Kuća u Rudešu autora Tomislava Pavelića, Aula Pape Ivana Pavla II autora Saše Randića i Idisa Turata te Obiteljska kuća Podfuščak autora Tomislava Ćurkovića i Zorana Zidarića.


27/02/2012 U tinelu

Osvrt na razgovor U tinelu: Neven Kovačević i Hrvoje Hrabak

U tinelu, 07.02.2012. na temu urbanizma i planiranja grada razgovarali su Neven Kovačević, bivši predsjednik Saveza arhitekata Hrvatske i predsjednik zajednice Saveza arhitekata Jugoslavije i Hrvoje Hrabak sadašnji predsjednik Udruženja hrvatskih arhitekata i nekadašnji predsjednik Društva arhitekata Zagreba. O čemu se još pričalo saznajte u nastavku.


02/02/2012 U tinelu

U tinelu: Neven Kovačević i Hrvoje Hrabak

Treći po redu razgovor U tinelu održat će se u utorak 07.02.2012. u DAZ-u, s početkom u 19 sati. Ovaj put razgovarat će Neven Kovačević i Hrvoje Hrabak na temu: Plan grada. U tinelu je program za druženje i razgovor uz izmjenjivanje iskustava i razmišljanja o arhitekturi, urbanizmu i srodnim temama. Program U tinelu je uvršten u sustav Stalnog stručnog usavršavanja Hrvatske komore arhitekata i boduje se s 2 boda.


11/12/2011 Izbori

Izabrano novo vodstvo UHA-e

Na 31. izbornoj Skupštini Udruženja hrvatskih arhitekata održanoj 10. prosinca 2011. s početkom u 11 sati odabrano je novo vodstvo UHA-e. Za predsjednika je jednoglasno izabran dosadašnji predsjednik Hrvoje Hrabak.


05/07/2011 HKA / UHA

Očitovanje HKA/UHA

Očitovanje na konačni prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prostornom uređenju i gradnji i Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama.


15/06/2011 UHA / HKA

Očitovanje na Izmjene i dopune Zakona o prostornom uređenju i gradnji

Predstavnici UHA / HKA, Hrvoje Hrabak, Tomislav Ćurković, Tea Horvat, Rajka Bunjevac i Silvio Bašić konferencijom za medije nastojali su javnosti, a i struci, približiti i pojasniti svoj stav i reagiranja na Zakon o prostornom uređenju i na sve probleme koje ovaj zakon donosi struci. Temeljem poziva Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva koje pokreće postupak Izmjene i dopune Zakona o prostornom uređenju i gradnji (Narodne novine broj 76/07 i 38/09) s ciljem njegove bolje i efikasnije provedbe, HKA je uputila tekst očitovanja na Izmjene i dopune ZPUG sa osnovim zamjerkama na Nacrt prijedloga Zakona te Primjedbama i prijedlozima HKA.


14/06/2011 UHA / HKA

Očitovanja na Prijedlog Zakona o postupanju s nezakonitim zgradama

Udruženje hrvatskih arhitekata i Hrvatska komora arhitekata u srijedu, 8. lipnja, uputili su tekst očitovanja na Prijedlog Zakona o postupanju s nezakonitim zgradama Državnoj tajnici, na poziv Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva. Očitovanje donosimo u cijelosti.


13/06/2011 Konferencija

Konferencija za medije o prijedlozima Zakona o postupanju s nezakonitim zgradama i izmjena ZPUG-a

Konferencija će se održati u srijedu,15. lipnja, u 12 sati u prostorijama Udruženja hrvatskih arhitekta, Trg bana J. Jelačića 3/1. U organizaciji Udruženja hrvatskih arhitekata, predsjednik HKA - Tomislav Ćurković i predsjednik UHA - Hrvoje Hrabak upoznat će javnost sa stavovima strukovnih organizacija o prijedlozima ova dva zakona.


28/03/2011

DAZ i UHA traže očitovanje Grada zbog otkazivanja javnih rasprava o izmjenama i dopunama prostornih i urbanističkih planova


30/01/2011

APOLITIKA u Uredu Predsjednika

Izaslanstvo HKA i UHA prezentirali su projekt APOLITIKA Predsjedniku Republike Hrvatske Ivi Josipoviću


10/02/2010

Zajednička izjava DAZ-a, UHA-e i HKA u vezi projekta 'Cvjetni prolaz'


19/05/2009 Intervju

Branko Silađin: Hrvoje Hrabak: Uvijek aktualno

19.5.2009. u DAZ-u

  

Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:

 


Medijski partneri:

 

 


Donatori:  

 


 Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:Partneri:Medijski partneri:Donatori:


  •  

 

Društvo arhitekata Zagreba
Trg bana Josipa Jelacica 3/1
t +385 1 4816151
daz@d-a-z.hr

DAZ bilten:

Prijavite se
Copyright ©2024 DAZ.