Intervju

Video intervju: Bogdan Budimirov

Autor/izvor: DAZ 01/11/2011

Drugi u nizu iz ciklusa video intervjua održan je s Bogdanom Budimirovom, arhitektom koji je većinu radnog vremena posvetio razvoju sistema prefabrikacije i dizajnu namještaja. Što nam Budimirov ima za poručiti pogledajte u nastavku!

DAZ predstavlja ciklus video intervjua kojima će zabilježiti razgovore s poznatim hrvatskim arhitektima. Prvi ciklus obuhvatio je intervjue s tri arhitekta koji su među strukom već dobro poznati zbog bogatog opusa i vrijednih projekata i realizacija. Intervju su vodili mladi studenti i arhitekti i od svojih starijih kolega pokušali dobiti odgovore na pitanja o njihovom dosadašnjem iskustvu u struci, realizacijama, studentskom životu i drugim  životnim mudrostima koje su bili spremni podijeliti s mlađom generacijom.

Drugi po redu je razgovor s Bogdanom Budimirovom koji nam je otkrio zašto je upisao arhitekturu a ne kemiju, kakav je Strižić bio mentor i kako je izgledala gradnja studentskog grada. Zatim nam je pričao o počecima prefabricirane gradnje na našim prostorima, o svojim patentima i o projektu na kojem trenunto radi. Sve to, a i još mnogo više saznajte u nastavku!

Video

Rezultati

Prostor središta Trešnjevke

23/12/2020

Rezultati natječaja za izradu urbanističko-arhitektonskog rješenja PROSTORA SREDIŠTA TREŠNJEVKE.

Rezultati

Dječji vrtić Brezovica

15/12/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja ZGRADE DJEČJEG VRTIĆA U BREZOVICI.

Rezultati

Poslovna zgrada Hrvatske Lutrije

25/11/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja Poslovne zgrade Hrvatske Lutrije uz Aveniju Dubrovnik u Zagrebu

Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:

 


Donatori: