Kalendar

Otvorenje izložbe radova s radionice Parkovi Vukovara

21.05.2012 - 21.05.2012
Ciklus: Radionica Parkovi Vukovara

Radionica Parkovi Vukovara, u organizaciji Sekcije mladih DAZ-a i u suradnji s prof. Mladenom Jošićem i Arhitektonskim fakultetom u Zagrebu, održala se od 17.02. do 26.02.2012. Izložba radova otvara se u Vukovaru, u Hrvatskom domu, 21.05.2012. u 12 sati. Izložbu možete pogledati do 04.06.2012.

Sekcija mladih Društva arhitekata Zagreba u suradnji s Gradom Vukovarom i prof. Mladenom Jošićem, organizirala je interdisciplinarnu radionicu s temom Parkovi Vukovara.

Grad Vukovar odabrao je tri parka za koje se kroz radionicu izradilo 12 rješenja, tj. po 4 za svaku lokaciju. Za radionicu je odabrano 12 timova, studenata i mladih stručnjaka s arhitekture i krajobrazne arhitekture, koji su nakon obilaska lokacije odabrali jedan od tri ponuđena parka u Vukovaru i na radionici izradili prijedlog uređenja.

Radionica je završila prezentacijom radova, a zatim žiri sastavljen od predstavnika grada Vukovara i relevantnih stručnjaka odabire tri najkvalitetnija rješenja koja će biti upućena na daljnju razradu i izvedbu. Idejna rješenja poklon su organizatora i sudionika gradu Vukovaru, te će služiti kao podloga za sakupljanje sredstava za izvedbu.

Više o radionici saznajte ovdje.

Ovdje možete pogledati fotografije s radionice i projekte sudionika.

Komentari

Morate biti logirani kako bi mogli komentirati.


 





Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:

 


Medijski partneri:

 

 


Donatori:



 



 

 


 



Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:



Partneri:



Medijski partneri:



Donatori:


  •  

 

Društvo arhitekata Zagreba
Trg bana Josipa Jelacica 3/1
t +385 1 4816151
daz@d-a-z.hr

DAZ bilten:

Prijavite se
Copyright ©2024 DAZ.