Berc Dafne

Tvrtka:

Dafne Berc, doktorski je kandidat na Universitat Politecnica de Catalunya u Barceloni. Završila je poslijediplomski studij na Berlage Institute u Nizozemskoj nakon studija arhitekture na Sveučilištu u Zagrebu, gdje radi kao honorarni predavač. Radila je kao projektant za nekoliko arhitektonskih praksi u Zagrebu i Amsterdamu te kao istraživač za Project for Public Spaces, Inc. u New Yorku. S Lucianom Basaurijem 2007. suosniva ANALOG, arhitektonsku organizaciju koja se bavi projektiranjem i istraživanjem.

Projekti

Vezane vijesti

29/05/2013 Radionica

Od Trga Revolucije do Trga žrtava tranzicije

UrbanFestival se ove godine održava u drugom formatu, a prva u nizu radionica tematizira funkciju trga u suvremenom gradu kroz tekstove teoretičara i lokalni primjer – zagrebački Trg Franje Tuđmana. Voditelji su Dafne Berc (Zagreb) i Aleksandar Bede (Novi Sad), a vrijeme održavanja 7. i 8. lipanj. Više u nastavku.


20/04/2012 U tinelu

U tinelu: Pričajmo o turizmu s Dinkom Milasom i Dafne Berc

U utorak 24.04.2012. u 19 sati u DAZ-ovom tinelu gostuju Dinko M. Milas i Dafne Berc. Pričat ćemo o konceptima turizma zapadnog mediterana i fenomenima hrvatskog turizma. Proći ćemo kroz turistička naselja, hotele i individualizirane objekte, dotaknuti elitizam privatnog i zatvorenog turizma te pogledati u što se pretvorio legendarni zimmer frei. Pozivamo vas na osluškivanje lokalnih specifičnosti i mogućnosti za ponovno interdisciplinarno prostorno planiranje...


05/04/2011 urbanizam. zg

Donji grad - kvalitetno stanovanje u urbanom centru Hrvatske

Prezentacija studije Donji grad - kvalitetno stanovanje u urbanom centru Hrvatske,Analog/Platforma 9.81, održana je u četvrtak, 7. travnja,  u prostorima Društva arhitekata Zagreba u organizaciji Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj grada i Društva arhitekata Zagreba. 

Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:

 


Medijski partneri:

 

 


Donatori:  

 


 Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:Partneri:Medijski partneri:Donatori:


  •  

 

Društvo arhitekata Zagreba
Trg bana Josipa Jelacica 3/1
t +385 1 4816151
daz@d-a-z.hr

DAZ bilten:

Prijavite se
Copyright ©2024 DAZ.