Intervju

Video intervju: Tomislav Premerl

Autor/izvor: DAZ 18/10/2011

DAZ predstavlja ciklus video intervjua kojima će zabilježiti razgovore s poznatim hrvatskim arhitektima. Prvi u nizu je razgovor s arhitektom Tomislavom Premerlom.

Prvi ciklus obuhvatio je intervjue s tri arhitekta koji su među strukom već dobro poznati zbog bogatog opusa i vrijednih projekata i realizacija.

Intervju su vodili mladi studenti i arhitekti i od svojih starijih kolega pokušali dobiti odgovore na pitanja o njihovom dosadašnjem iskustvu u struci, realizacijama, studentskom životu i drugim  životnim mudrostima koje su bili spremni podijeliti s mlađom generacijom.

Prvi po redu je intervju s Tomislavom Premerlom, arhitektom i urednikom raznih časopisa za arhitekturu i likovnu struku koji je kao samostalni projektant izveo više arhitektonskih djela i konzervatorskih zahvata na povijesnim sakralnim objektima
Njegov puni profil na DAZ-u možete pogledati ovdje.

Premerl nam je otkrio kako je proživio studentske dane, kako on definira arhitekturu, koje su prednosti i mane korištenja novih tehnologija u arhitekturi, što bi poručio studentima arhitekture i još mnogo toga što možete provjeriti u nastavku.

Video

Rezultati

Prostor središta Trešnjevke

23/12/2020

Rezultati natječaja za izradu urbanističko-arhitektonskog rješenja PROSTORA SREDIŠTA TREŠNJEVKE.

Rezultati

Dječji vrtić Brezovica

15/12/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja ZGRADE DJEČJEG VRTIĆA U BREZOVICI.

Rezultati

Poslovna zgrada Hrvatske Lutrije

25/11/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja Poslovne zgrade Hrvatske Lutrije uz Aveniju Dubrovnik u Zagrebu

Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:

 


Donatori: