DAZ predavanje

Dnevno svjetlo u arhitekturi

16/06/2011

Tvrtka Antonini d.o.o., Ekologija u građenju, organizira predavanje Dnevno svjetlo u arhitekturi u petak, 17. lipnja, sa početkom u 12 sati u prostorijama DAZ-a. Predavanje se u Programu SSU Hrvatske komore arhitekata boduje s dva boda.

Kroz predavanje pokazat će se uobičajeni i posebni aspekti uporabe dnevnog svjetla u arhitekturi, njegovi tipikumi ali i problemi iz samog karaktera ovog prirodnog izvora svjetla. Kroz animirane slike će se pokazati utjecaj dnevnog svjetla na Europu i posebno Hrvatsku, kao i osnovni podaci iz meteorološkog almanaha, gdje se vide relevantni podaci potrebni za razumjevanje i projektiranje u smislu optimalne eksploatacije dnevnog svjela. Objasnit će se mogućnosti upravljanja dnevnim svjetlom, kao i posebni tehnološki proizvodi koji sprovode dnevno svjetlo u unutrašnjost prostora, u zone koje nemaju optički kontakt s vanjskim prostorima. Predavanje će održati mr.sc. Ranko Skansi, dipl.ing.

Ulaz na predavanje je slobodan i nije potrebno prethodno prijavljivati dolazak.

Rezultati

Prostor središta Trešnjevke

23/12/2020

Rezultati natječaja za izradu urbanističko-arhitektonskog rješenja PROSTORA SREDIŠTA TREŠNJEVKE.

Rezultati

Dječji vrtić Brezovica

15/12/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja ZGRADE DJEČJEG VRTIĆA U BREZOVICI.

Rezultati

Poslovna zgrada Hrvatske Lutrije

25/11/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja Poslovne zgrade Hrvatske Lutrije uz Aveniju Dubrovnik u Zagrebu

Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:

 


Donatori: