Izložba

Danijel Srdarev - Bestijarij venecijanskih kanala

Autor/izvor: DAZ 07/07/2013

U četvrtak, 4. srpnja u galeriji Kranjčar otvorena  je izložba akademskog slikara Danijela Srdareva pod nazivom Bestijarij – bestijarij venecijanskih kanala. Izložba ostaje otvorena do 31. srpnja.

Danijel Srdarev, akademski slikar-grafičar, rođen je 13. kolovoza 1981. u Šibeniku. Godine 2001. upisuje Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu. 2007. godine diplomirao je u klasi prof. Zlatka Kesera. Bavi se slikarstvom, grafikom i kiparstvom, a ilustracijom kontinuirano od 2001. godine. Dobitnik je više nagrada i priznanja, između ostalih Rektorove nagrade Sveučilišta u Zagrebu (2005.) i Top stipendije (2006.). Sudjelovao je na više od pedeset skupnih izložbi u zemlji i inozemstvu ( New York, Tokyo, Amsterdam, Den Haag, Bratislava, Beograd, Bologna, Maribor, Leipzig, Bitola...).

Realizirao je deset samostalnih izložbi. Sudjelovao je u brojnim projektima i radionicama te ostvario projekte s drugim umjetnicima. Objavljeno mu je više ilustriranih knjiga za djecu i ilustracije u raznim publikacijama (časopisi, knjige, godišnja izvješća, katalozi...) te ilustracije na omotima nosača zvuka. Radovi mu se nalaze u više zbirki u zemlji i inozemstvu. Član je HZSU-a. Živi i radi u Zagrebu.

Rezultati

Prostor središta Trešnjevke

23/12/2020

Rezultati natječaja za izradu urbanističko-arhitektonskog rješenja PROSTORA SREDIŠTA TREŠNJEVKE.

Rezultati

Dječji vrtić Brezovica

15/12/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja ZGRADE DJEČJEG VRTIĆA U BREZOVICI.

Rezultati

Poslovna zgrada Hrvatske Lutrije

25/11/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja Poslovne zgrade Hrvatske Lutrije uz Aveniju Dubrovnik u Zagrebu

Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:

 


Donatori: