Izložba

(Dis)Assembled

Autor/izvor: DAI-SAI 20/06/2011

Švedski kulturni centar Röda Sten u Gothenburgu ugošćuje od 11. lipnja do 21. kolovoza zanimljivu izložbu grupe STEALTH.unlimited i kustosa Edija Muke pod nazivom (Dis)Assembled – projekta o drugačijim načinima zamišljanja grada.

Izložba je zamišljena kao skladište građevinskog materijala koji stoji na raspolaganju posjetiocima i koji ga koriste na svoj osebujan način kako bi izrazili vlastite želje u zapuštenom prostoru iza samog kulturnog centra.

'Izložba istražuje potencijal neposrednog stvaranja našeg okoliša i organiziranja društva kroz razgovore, dogovore i sporove o neposrednim koracima koje trebamo poduzeti' stoju u tekstu kataloga, a povod za ovakav postav bila je činjenica što prostor iza kulturnog centra trenutno ne posjeduje ni jedan važeći prostorno planski dokument te je njegova budućnost nedefinirana i otvorena za moguće intervencije građana.

Rezultati

Prostor središta Trešnjevke

23/12/2020

Rezultati natječaja za izradu urbanističko-arhitektonskog rješenja PROSTORA SREDIŠTA TREŠNJEVKE.

Rezultati

Dječji vrtić Brezovica

15/12/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja ZGRADE DJEČJEG VRTIĆA U BREZOVICI.

Rezultati

Poslovna zgrada Hrvatske Lutrije

25/11/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja Poslovne zgrade Hrvatske Lutrije uz Aveniju Dubrovnik u Zagrebu

Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:

 


Donatori: