Kalendar

Interijer u niši

25.11.2014 - 25.11.2014
Ciklus: Dijalog struka
Predavanje

U javnom razgovoru „Interijer u niši“ 25. studenog 2014. u 19h u prostorima Društva predstavljamo različit način rada, koncepcije i pristupe  u uređenju unutrašnjeg prostora. Gosti su Edita Geci, Studio Geci i Damjan Geber, Brigada.

U kojoj su mjeri specijalizirane niše projektanata rezultat istraživanih potreba tržišta, u kojoj mjeri pozicioniranje unutar određene stručne i tržišne niše proizlazi iz obrazovanja i svjesnosti o napredovanju i prepoznatljivosti unutar iste, te na kraju  u kojoj mjeri proizlaze iz jezika autora koji u njima rade neovisno o tome da li se radi o low budget ili high end interijeru? Odgovore na ova pitanja dobit ćemo u razgovoru punom distinkcija koje su ovom slučaju osnova za suradnju arhitektice i managerice Edite Geci direktorice studija za projektiranje u duhu total designa i Damjana Gebera, arhitekta osnivača kreativne agencije za osmišljavanje cjelovitih prodajnih koncepata i integraciju brandinga s prostorom - Brigada. 

BRIGADA / Damjan Geber

Brigada je osnovana 2010. kao prva ’full service’ kreativna agencija specijalizirana za osmišljavanje cjelovitih prodajnih koncepata i integraciju brandinga s prostorom. Dio je Bruketa&ŽinićOM grupe s uredima u Austriji, Srbiji i Azerbajdžanu.
Damjan Geber je osnivač i kreativni direktor agencije, diplomirao je arhitekturu na Sveučilištu u Zagrebu, a užu specijalizaciju na području dizajna prodajnih mjesta i psihologije potrošača stekao je na edukacijama u Japanu, Izraelu i Engleskoj. Brigada je za svoje integrirane projekte osvajala domaća i strana priznanja na poljima arhitekture, dizajna i marketinga. Između ostalih ‘Adris - paviljon koji svijetli u mraku’ osvojio je 2011. nagrade Red Dot, Ideja X i Silver Drum, dok je  Izložba ‘Kultura pušenja’ u Gliptoteci Zagreb uz nominacije za nagrade World Interior News Award o čemu smo pisali ovdje i Bernardo Bernardi, također  osvojila Red Dot.





STUDIO GECI / Edita Geci


Studio Geci osnovali su 2006. god u Zagrebu Edita Geci i Tomislav Kroflin kao projektni studio s naglaskom na izrađivanju projekata total design-a. Iskustvo rada na high end interior designu dovelo nas je do preko 150 realizacija na području Hrvatske i Europe.
Direktor i voditelj studija je Edita Geci, dipl.ing.arh., s diplomom MBA California Lutheran University-a koja je svoju karijeru započela 2002. god u Proarh studiu Davora Matekovića nakon diplome na Arhitektonskom studiju u Zagrebu. Studio Geci je 2013. nominiran za jedan od 25 najboljih projekata komercijalnog dizajna  interijera SBID *(British Interior design awards) za boutiqe hotel Damianii u Dućama.

Predavanje je uvrštenu u program SSU HKA i boduje s tri boda!


Razlike i sličnosti u principima projektiranja osvjetljava potpora programu Sekcije za interijer Društva arhitekta Zagreba:  IBF Projekt d.o.o.

Dijalog struka kroz međustrukovnu komunikaciju promovira integralni pristup projektima, domaću produkciju i timski rad s ciljem uključivanja u dijalog svih dionika od studenata, kreativnih pojedinaca i timova, tvrtki do menadžera, investitora, te kulturnih i privrednih stratega. U Dijalogu struka sudjeluju voditelji Sekcije za interijer Društva arhitekta Zagreba  Robert Križnjak, dipl.ing.arh. i Martina Križnjak, dipl.ing.arh. i  i Davorka Perić, voditeljica programa Društva arhitekata.

Komentari

Morate biti logirani kako bi mogli komentirati.

Dijalog struka

Dijalog struka je program Društva arhitekata zagreba koji se bavi promocijom interijera kao multidisciplinarne arhitektonske prakse. 

Iz ciklusa

29.04.2014 - 29.04.2014
DAR612

03.12.2013 - 03.12.2013
Dva arhitekta

27.03.2013 - 27.03.2013
O svjetlu, sceni i drugim stvarima pro bono

19.02.2013 - 19.02.2013
Sakralna arhitektura - interijer


 





Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:

 


Medijski partneri:

 

 


Donatori:



 



 

 


 



Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:



Partneri:



Medijski partneri:



Donatori:


  •  

 

Društvo arhitekata Zagreba
Trg bana Josipa Jelacica 3/1
t +385 1 4816151
daz@d-a-z.hr

DAZ bilten:

Prijavite se
Copyright ©2024 DAZ.