Kalendar

"Ekološki prihvatljivo graditeljstvo" na Af

13.11.2013 - 13.11.2013

Talijanski institut za vanjsku trgovinu - Agencija za promidžbu u inozemstvu i internacionalizaciju  talijanskih  tvrtki, i Arhitektonski fakultet  pozivaju na predavanje „Ekološki prihvatljivo graditeljstvo“.

U srijedu 13. studenog na Arhitektonskom fakultetu u predavaoni 318 u Zagrebu održati će se tri predavanje na temu "Ekološki prihvatljivo graditeljstvo".

Metode u području energetike i tehnike za održivo obnavljanje / restrukturiranje arhitektonske baštine s posebnim naglaskom na zgrade javne namjene“ je tema predavanja koje će održati Styliani Fanou, arhitektica, viša stručnjakinja za energetsku učinkovitost povijesnih građevina pri Nacionalnoj agenciji za nove tehnologije, energiju i održivi gospodarski razvoj (ENEA). Rovena Preka, istraživačica pri Nacionalnoj agenciji za nove tehnologije, energiju i održivi gospodarski razvoj (ENEA) prezentirati će temu „Zelena javna nabava i životni ciklus proizvoda koji se koriste u graditeljstvu: studija slučaja/case study – prozori“, dok će Maurizio Andreoli, arhitekt, FIMA Engeering predstaviti Studiju slučaja/case study: ECOCittà (EKOGrad) – novi način življenja po načelima ekološke održivosti.

Predavanja će se održati na engleskom jeziku.

Komentari

Morate biti logirani kako bi mogli komentirati.


 





Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:

 


Medijski partneri:

 

 


Donatori:



 



 

 


 



Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:



Partneri:



Medijski partneri:



Donatori:


  •  

 

Društvo arhitekata Zagreba
Trg bana Josipa Jelacica 3/1
t +385 1 4816151
daz@d-a-z.hr

DAZ bilten:

Prijavite se
Copyright ©2024 DAZ.