Kalendar

Žbuka. Stari, ponovno otkriveni materijal.

25.10.2013 - 25.10.2013

Pozivamo Vas na predavanje švicarskih arhitekata i predavača na ETH Zürich, autora knjige i izložbe o žbuci, Hartmuta Göhlera i Pinar Gönül, koje će se pod nazivom Žbuka. Stari, ponovno otkriveni materijal.

Predavanje će se održati u petak, 25. listopada 2013. godine u 16,30 sati u velikoj predavaonici Arhitektonskog fakulteta uoči otvorenja izložbe O žbuci postavljene u ulaznom holu AF. 

Tom prigodom održati će se i promocija hrvatskog izdanja knjige O žbuci. Razvoj i izvedba površina objavljene u zajedničkoj nakladi UPI2M Books i Arhitektonskog fakulteta.

Izložba, knjiga i predavanje su nastali u sklopu istraživačkog projekta O žbuci koji je provela ETH Zürich, Professur für Architektur und Konstruktion, Prof. Annette Spiro.

Ulaz na predavanje je slobodan.

Polaznici ostvaruju pravo na dva boda, sukladno odredbi Pravilnika o stručnom ispitu te upotpunjavanju i usavršavanju znanja osoba koje obavljaju poslove prostornog uređenja i graditeljstva (NN 24/2008), Tablici bodovnih vrijednosti kategorija unapređivanja i usavršavanja znanja r. br. 11.

Izložba ostaje otvorena do 8. studenog 2013.

Pozivnicu možete pronaći ovdje, a više o izložbi i knjizi pročitajte ovdje.

Komentari

Morate biti logirani kako bi mogli komentirati.


 

Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:

 


Medijski partneri:

 

 


Donatori:


  

 


 Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:Partneri:Medijski partneri:Donatori:


  •  

 

Društvo arhitekata Zagreba
Trg bana Josipa Jelacica 3/1
t +385 1 4816151
daz@d-a-z.hr

DAZ bilten:

Prijavite se
Copyright ©2023 DAZ.