Kalendar

40. međunarodna ljetna škola arhitekture

09.08.2021 - 16.08.2021
Radionica

40. međunarodna ljetna škola arhitekture Tradicija, kreativnost i održivost, počinje virtualno (ONLINE) u Motovunu, u ponedjeljak, 9.8.2021. otvorenjem u 20:30.

Uz prigodne riječi uzvanika i zvukove saksofona prof. Aljoše Mutića, Round Midnight i dr., nastavlja se moje uvodno predavanje s osvrtom na rad škole u protekla četiri desetljeća. Otvorenje završava uz dvije pjesme irskog kantautora Barryja Cruida, koji je u okviru škole u Motovunu održao dva javna koncerta u kino dvorani Bauer. Prvi je bio povodom 30. obljetnice škole.  Prenijet ćemo vam ekskluzivno dvije pjesme po njegovom izboru; Roof i Path.
 
 
Formalno otvorenje škole nastavljamo u utorak, 10.8. u 10:00 sati sudjelovanjem onih koji neće biti u mogućnosti pridružiti nam se u ponedjeljak. 
 
Zbog željene i potrebne maksimalne fleksibilnosti, program će se definirati za svaki predstojeći dan,  dan (ili više) unaprijed, zbog velikog broja pozvanih predavača i svih vas koji se možete uključiti kroz pet dana u sljedećem tjednu (od utorka, 10.8. do subote, 14.8), unutar tri dnevna termina.
 
Zato vas molim da mi što prije javite svoj termin (moguće termine) sudjelovanja, kako bi mogli napraviti konačni dnevni program i svima ga pravovremeno poslati.
 
Uključite se u posebno obljetničko ostvarenje radnog programa škole i kolegijalno druženje od kojeg će se napraviti digitalni / video zapis!
 
 
 
Prema New age znanstvenicima, Motovun je najsnažnije izvorište pozitivne energije u svijetu!
 
Pokušajmo je kao i do sada našom školom prenijeti svima globalno, a napose mnogima kojima je u ovom trenutku potrebna!
 
 
 
Uključenje na Zoom platformu, kao i prošle godine je vrlo jednostavno, preko stranice Konzorcija pasivna kuda Hrvatska: www.kpk.hr
Na naslovnoj stranici trebate samo kliknuti na CLICK HERE.
 
 

Komentari

Morate biti logirani kako bi mogli komentirati.


 

Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:

 


Medijski partneri:

 

 


Donatori:  

 


 Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:Partneri:Medijski partneri:Donatori:


  •  

 

Društvo arhitekata Zagreba
Trg bana Josipa Jelacica 3/1
t +385 1 4816151
daz@d-a-z.hr

DAZ bilten:

Prijavite se
Copyright ©2023 DAZ.